Vespa PRIMAVERA 50 2T/4T

BESKRIVELSE
KAMPANJE !
Vi selger nå lagerførte scootere inkludert leveringsomkostninger og en Takachi hjelm.
Du sparer da kr. 2,800,-
Vinterlagring fram til våren 2018 kan om ønskelig følge med på kjøpet - verdi kr. 2,500,-

Pris for modell med 2-takts motor er kr. 28,990,-
Pris for modell med 4-takts motor er kr. 29,990,-

Om Primavera'n:
Gode kjøreegenskaper med tidløst og stilig ytre !
Den overgår alle andre av dagens scootere når det gjelder kompakt styrepresisjon, og har naturligvis den klassiske og populære avrundede frontlykten og sidespeil i krommet stål.

Setehøyden gir deg perfekt kontroll over kjøretøyet og de 5-eikede aluminiumsfelgene garanterer stabilitet, god styring og bra veigrep. Den kraftige 200mm. bremseskiven gir stabil og effektiv bremseevne.

Historisk sus:
Den første Vespa Primavera ble avduket i 1968. Dette var året da den moderne ungdomsgenerasjonen oppdaget sin frihetslengsel: Året da tradisjonelle former ble brutt ned, og den vestlige kultur forandret historien for all fremtid. Fra universitetene i California til student-torgene i Paris stod det fram en gruppe unge mennesker som forlangte sin plass i fremste rekke av et samfunn i rask endring.

Vespa Primavera så dagens lys midt i dette kaoset av ideer og lidenskap, og ble raskt et ikon ved å gjøre to hjul og en motor tilgjengelig for en verden i bevegelse, noe som gjorde den til en legende i en uforglemmelig tidsepoke.

Smart og moderne, lettkjørt. Vespa Primavera var et friskt pust i en verden som lengtet etter forandring. Den ble en av de mest holdbare og best likte modellene i hele Vespas historie.

Banebrytende og dynamisk:
Vespa Primavera er tilbake i dag, med et vell av de samme verdiene som skapte legenden. Ungdommelig, nyskapende, teknologisk banebrytende, lettkjørt og dynamisk, med øye for miljøet som den er et naturlig midtpunkt i - Vespa Primavera tar med seg arven av friskhet og livsglede fra kultikonet i Vespa historien inn i framtiden.

Vespa Primavera adopterer også noe av stilen og de tekniske egenskapene til Vespa 946, den mest teknologisk avanserte modellen noensinne.

VI KAN:
-Tilby finansiering fra kr. 0,- kontant og med inntil 120 måneders nedbetalingstid.
-Tilby gratis betalingsutsettelse av inntil kr. 75,000,- i opptil 9 måneder
-Ta motorsykkel i innbytte
-Være behjelpelig med transport
-Tilby vinterlagring
SPESIFIKASJONER
MerkeVespa
Finnkode98803703
ModellPRIMAVERA 50 2T/4T
TypeScooter
Priskr 30,790.-
ID Updated: 2017-11-29T06:53:00.000Z Published: 2017-06-20T09:38:00.000Z Is Private: false Status: Ad Type: Motorsykkel
BILDER