Honda CRF1000L AFRICA *KAMPANJE*

BESKRIVELSE
VINTERKAMPANJE!

179.900,- FERDIG REGISTERT MED FULLT KOFFERTSETT, VARMEHÅNDTAK OG HOVEDSTØTTE.

NB! NÅ ER DET KUN TO SYKLER IGJEN OG DISSE ER I FARGENE RØD/SORT/HVIT (HRC)

Legenden og eventyrsykkelen Africa Twin er tilbake i helt ny innpakning, med teknikk og elektronikk av ypperste sort.
Nye CRF1000L Africa Twin er en motorsykkel som skårer full pott på eventyrlighetsskalaen. Surf på sanddynene, utforsk fjellene eller få smaken av asfalt. På en Africa Twin takler du alt slags terreng.

Potent allroundsykkel
Nye Africa Twin er tro mot sine Rally Dakar-røtter og sykkelen er ingeniørkunst i en klasse for seg. Den nye, potente og kraftfulle 998 kubikk Parallell Twin motoren er designet for å prestere både offroad, på veien, på langturer og til hverdagsbruk så vel som på alt i mellom slik det kreves av en stor allroundsykkel.

Motorsykkelen er spekket med finesser som justerbar ABS og multimodus HSTC for optimal kontroll både på og utenfor veien. Honda Selectable Torque Control (HSTC) tilbyr tre forskjellige kontrollnivåer som tilpasser elektronikken til underlaget på landeveiene, og gjør det mulig for føreren å slå av ABS-systemet på bakhjulet.

Leken, lettkjørt og vanedannende
998 kubikk Parallel Twin-motoren med Hondas eksklusive 4-takts Unicam®- konfigurasjon er så tilfredsstillende at den er vanedannende. Til tross for den kompakte innpakningen leverer motoren masse kraft og mengder av dreiemoment og gjør nye Honda Africa Twin leken og lettkjørt i terrenget.

Med glimrende bakkeklaring (250 mm), en lett og robust ramme og en tøff vindskjerm, er alle ingredienser for en ekte eventyrsykkel på plass.

Mye eventyr for penga
Bensintanken på 18,8 liter og motorens eksepsjonelle drivstoffeffektivitet gjør at du kommer deg inntil 400 kilometer på én tank.

På tilbehørsfronten kan du velge blant et bredt sortiment av spesialtilpasset originaltilbehør og fargetilpasset utstyr til både fører og passasjer. Du finner masse spennende tilbehør som bagasjevesker, varmehåndtak, vindavviser til kåpe og kåpeglass, høy vindskjerm, dimbare lykter og sentralstøtte.

Optimal balanse
Africa Twin kommer enten med en 6-trinns manuell girkasse eller en ny DCT-girkasse med valgfri onroad- eller offroad-modus. På CRF1000L Africa Twin er DCT (Dual Clutch Transmission) fullt utstyrt for å operere i Adventure-segmentet, og du kan enkelt velge offroadfunksjonalitet ved hjelp av en G-bryter plassert på høyre side av instrumentpanelet.

En tøff vinner
I 1986 debuterte forgjengeren NXR750 i Rally Dakar, og drømmen om å vinne det mest krevende terrengløpet for motorsykler i verden ble til virkelighet fire år på rad! Nye CRF1000L Africa Twin er tro mot disse røttene: Her møtes Hondas lidenskap for tøff konkurransekjøring med filosofien om hele tiden å utvikle seg videre. De doble frontlyktene følger den originale Africa Twin-signaturen. Når de tennes, vekkes minnene om de seiersrike maskinene fra Rally Dakar.

Så. Hvor vil du dra? Hva vil du gjøre? spørsmålet er ikke hvor langt din nye Africa Twin vil gå, men hvor langt du er villig til å ta den.

Prisen er inkludert klargjøringskostnader på kr. 3.800,-

VI KAN:
-Tilby finansiering fra kr. 0,- kontant og med inntil 120 måneders nedbetalingstid.
-Tilby gratis betalingsutsettelse av inntil kr. 75,000,- i opptil 9 måneder
-Ta motorsykkel i innbytte
-Være behjelpelig med transport
-Tilby vinterlagring
SPESIFIKASJONER
År2017
MerkeHonda
Finnkode108106039
ModellCRF1000L AFRICA *KAMPANJE*
TypeCross/Enduro/Trial
Priskr 179,900.-
ID Updated: 2018-06-18T08:47:00.000Z Published: 2017-11-07T15:00:00.000Z Is Private: false Status: Ad Type: Motorsykkel
BILDER