Honda CBR650F *KAMPANJE*

BESKRIVELSE
Vi har igjen en sykkel (sølvgrå metallic) som vi selger til en kampanjepris.
Førpris har vært kr. 127,300,- så du kan spare kr. 7,400,-
Levering og registreringsomkostninger er inkludert i prisen.

CBR650F er en sportslig mellomvekter som gir full valuta og mye MC for hver krone du investerer. Kombinasjonen sterk motor og lav vekt gir sykler som er lettkjørte, kjappe, anvendelige og drivstøfføkonomiske.

2017-modellen har fått 4 hestekrefter mer enn forgjengeren.

Med CBR650F går Honda nye veier og bygger en ekte firesylindret mellomvekter med fremragende spesifikasjoner og kjøreegenskaper - kombinert med topp moderne design og sportslige egenskaper.
Helt siden CBR600F ble lansert, har den vært en moderne legende, kjent for sterke prestasjoner og allsidighet. Selv om trenden i de siste årene har vært stadig større mellomvektsmaskiner, har Honda tatt en ny retning med CBR650F og bygget en ekte firesylindret, sportslig mellomvekter. Her finner du moderne styling og tekniske spesifikasjoner som samlet gjør kjøreopplevelsen involverende og unik.
Motoren er ikke bare sterk og har topp teknologi, den er også designet for å se bra ut. Her er det ingen utvendige slanger og rør som ødelegger de lekre linjene. Motoren er også plassert relativt langt framme i chassiset for å gi optimal vektbalanse. CBR650F kombinerer massesentralisering med lavt tyngdepunkt og smekkert chassis for å gi optimale kjøreegenskaper.

Smekre CBR650F har et lavt tyngdepunkt. Kombinert med det høyt monterte styret gir det deg glimrende kontroll og trygghet. Den har også skarpe linjer som er forsterket av en effektiv, men minimalistisk fullkåpe som stolt viser fram motoren som den er: trygg og tøff!
Utviklingsteamet besto av Hondaingeniører i 20-årene, håndplukket for å skape en sykkel som kunne appellere til yngre førere. De bestemte tidlig at sterk akselerasjon fra stillestående, moment i lav og mellomregisteret og gassrespons var viktigere for motorsykkelopplevelsen enn bare å jage blindt etter krefter ved rødlinja.

CBR650F kommer med en digital LCD-instrumentpakke. Multifunksjonspanelet gir deg all infoen du trenger når du ferdes mellom byene. LCD-løsningen er tilbehøret som sørger for at informasjonen er godt synlig døgnet rundt. Helt om dagen, helt om natten!


VI KAN:
-Tilby finansiering fra kr. 0,- kontant og med inntil 120 måneders nedbetalingstid.
-Tilby gratis betalingsutsettelse av inntil kr. 75,000,- i opptil 9 måneder
-Ta motorsykkel i innbytte
-Være behjelpelig med transport
-Tilby vinterlagring
SPESIFIKASJONER
År2017
MerkeHonda
Finnkode104297183
ModellCBR650F *KAMPANJE*
TypeTouring
Priskr 119,900.-
ID Updated: 2018-04-04T07:50:00.000Z Published: 2017-09-13T10:41:00.000Z Is Private: false Status: Ad Type: Motorsykkel
BILDER